19.4 C
Medemblik
14 augustus 2020 07:19
Medemblik Actueel.

1e rij v.l.n.r.: Ed Meester, Ted de Lange, Els vd Bosch-Swagerman, Piet Ligthart, Ralph Maitimo, Simon Commandeur jr en Saskia Schouten-Spijkerman. 2e rij v.l.n.r.: Ahmet Iz, Roxanne Middel-Breddels, Harry Nederpelt, Claudia Selders-Kroezen en Peter Ligthart.

Verkiezingen: Dit zijn de kartrekkers van het CDA Medemblik

MEDEMBLIK – Met deskundigheid, ervaring en strategisch inzicht is de top 12 van de kandidaten-advieslijst door de speciaal hiervoor samengestelde commissie opgesteld. Op de onlangs goed bezochte algemene ledenvergadering is de gehele lijst met 48 namen ongewijzigd vastgesteld. Wij zien met vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 tegemoet.

Onze nieuwe fractie zal zich daarna opnieuw met hart voor de samenleving inzetten.

Om een 1e indruk te geven van deze top-12 staat op Facebook ‘CDA Medemblik’ het fotoalbum ‘Kandidaat Raadsleden & Wethouder #GR2018’. Op YouTube ‘CDA Medemblik’ en onze site www.cda.nl/medemblik staan kennismakingsvideo’s van de eerste negen kandidaten.

Klik op de foto voor een groter overzicht.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?