You Medemblik special over de verkiezingen

MEDEMBLIK – Dit weekend rolt een speciale editie van You Medemblik in de brievenbus. Deze staat helemaal in het teken van de verkiezingen voor de gemeenteraad. Alle lijsttrekkers van de tien deelnemende partijen komen aan het woord. Op vragen komen vaak verrassende antwoorden. Vooral omdat het niet alleen over politieke vraagstukken gaat.

Zo komt de lezer aan de weet waar de politicus ’s nachts voor kan worden wakker gemaakt of waaraan ze een bloedhekel hebben. Stuk voor stuk lezenswaardige verhalen, die laten zien dat de Medemblikker lijsttrekkers gedreven en gemotiveerd zijn. Ieder op z’n eigen manier.

In aanwezigheid van diverse lijsttrekkers nam burgemeester Frank Streng donderdagavond het eerste exemplaar in ontvangst. Hij bladerde tevreden door de uitgave. “Het was de bedoeling de mens achter de lokale politicus in beeld te brengen. Dat is prachtig gelukt. Ik weet zeker dat de kiezers in onze gemeente erg geïnteresseerd zijn in de drijfveren van onze raadsleden. Ik hoop dat deze uitgave veel mensen stimuleert om op 21 maart naar het stemlokaal te komen”, aldus de burgemeester.

De speciale editie van You Medemblik is er een met veel en lezenswaardige informatie. Hou uw brievenbus in de gaten. Geen verkiezingsspecial ontvangen?  In de gemeente zijn verschillende punten waar het blad is af te halen. Ook in het gemeentehuis liggen exemplaren. Een digitale versie is te bekijken op www.medemblik.nl

Klik op de foto als u niet de slideshow wilt bekijken.

 

Reageren via facebook