Medemblik Actueel.

Eerste steen Bloesemgaerde fase 7-8
Algemeen

Laatste fase plan Bloesemgaerde Wognum van start

WOGNUM – Donderdag was het feest in Wognum, daar organiseerde Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms samen met de toekomstige bewoners en relaties de officiële steenlegging van fase 7 en 8 van plan Bloesemgaerde in Wognum. Deze officiële handeling werd verricht door wethouder Hans Tigges van de gemeente Medemblik en de toekomstige bewoners van bouwnummer 102, de heer Rood en mevrouw Zuurbier en hun 4 kinderen onder toeziend ook van ruim 70 mensen.

Naast de kopers was er ook een aantal zakelijke relaties aanwezig, zoals de notaris, arichitect, constructeur en vertegenwoordigers van de gemeente Medemblik die het plan mede tot stand hebben gebracht.

Na afloop van de steenlegging ging de hele stoet richting het Sportcafé in de Bloesem waar onder genot van een drankje en een hapje een korte toespraak werd gehouden door de heer Nannings namens de ontwikkelingscombinatie.

Reageer op dit onderwerp