13.6 C
Medemblik
10 juli 2020 11:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – De dag begint nog met een enkele bui maar in de loop van de ochtend trekken de buien weg en klaart het op. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 3 graden. 

De rest van de week is het droog en schijnt de zon regelmatig. Overdag wordt het 8 á 9 graden en in de nachten niet veel kouder dan 6 á 7 graden. De wind draait van noordwest naar west en is overwegend matig 3 á 4Bft.

Blikken we vooruit richting de kerst dan ziet het er toch niet fraai uit. Beide kerstdagen staan in het teken van buien afgewisseld door zonnige perioden en dat geldt dan vooral voor eerste kerstdag dat de zon nog frequent te zien is. Overdag 8 graden, in de nachten 6 graden.  Kijken wij nog even verder naar oudjaarsavond, ook dan is de kans op een bui aanwezig, en 2018 lijkt zoals het er nu uitziet nat te beginnen met te hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?