Medemblik Actueel.

Missing Kerstbuffet 2017

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik organiseert op maandag 11 december van 17:30 tot 19:30 uur in samenwerking met Jongerenwerk Medemblik, het Rode Kruis Medemblik, Omring, MEE & de Wering, Deen Supermarkten en het Wijkteam Midden een gezellig en heerlijk kerstbuffet in jongerencentrum Missing.

Het kerstbuffet is voor iedereen die wat extra gezelligheid zoekt tijdens de kerstperiode. Het buffet is gratis en u krijgt er ook nog twee drankjes bij. Want kerst vieren doe je samen, en voor sommige inwoners is dat helemaal niet vanzelfsprekend.

Aanmelden kan tot 8 december via:

Marijke Langendijk: marijkelangendijk2@quicknet.nl
Justine Lomax: j.lomax@dewering.nl

En wil u wel graag komen maar heeft u geen vervoer, dit dan even vermelden bij uw opgave dan wordt er gezocht naar een oplossing.

Reageren via facebook