Kerstmiddag in De Post Midwoud

MIDWOUD – Op zondagmiddag 17 december 2017 is het weer zover. Wij houden onze traditionele kerstmiddag in de Post. Deze middag is er een optreden van Ina Broekhuizen-Slot. Ina was al vroeg geïnteresseerd in taal en toen ze rond 1980 van Purmerend terug naar Westfriesland (Wognum) verhuisde gaf ze zich op voor de cursus “Wat doen we met ons Westfries?”

Van het Westfries heeft Ina min of meer haar levenswerk gemaakt en zij laat ons horen hoe mooi je de gebeurtenissen van het leven kunt verwoorden. De verhalen van Ina zullen worden omlijst door muziek van onze accordeoniste Clazien Visser. De middag begint om 14.00 uur

Na het optreden is een pauze om met elkaar eens goed bij te praten. Daarna is er de buitengewoon goed verzorgde kerstmaaltijd, verzorgd door de mensen van De Post. Eet u vegetarisch, of heeft u een ander dieet, wilt u dat dan bij de opgave melden. De kosten bedragen per persoon € 20,00, dat is dus inclusief de maaltijd, koffie en een drankje.

Niet-leden kunnen het middag programma bijwonen. De kosten hiervoor bedragen € 12,50. Introducés die het hele programma willen meemaken betalen €. 25,00. 
U kunt zich tot 9 december opgeven bij onze penningmeester, Henny Ramakers, Populierenlaan 34, 1657 AN Abbekerk, 0229 581817, In bepaalde gevallen kan voor vervoer gezorgd worden.

U kunt het bedrag ook overmaken op rekening: IBAN : NL70 RBRB 0944 3704 03 t.n.v. Seniorenvereniging Noorder Koggenland o.v.v. kerstmiddag

Reageren via facebook