17 C
Medemblik
30 september 2020 17:39
Medemblik Actueel.

Bon-filmhuis – Peter en de draak

MEDEMBLIK – De familiefilm Peter en de draak neemt je mee op het magische avontuur van twee uitzonderlijke vrienden, de weesjongen Peter en zijn beste vriend Elliott, een groene draak. Al jaren maakt houtsnijder meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet.

Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak, genaamd Elliott. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid.

Details:

  • Datum: 22-12-2017. 
  • Aanvang: 19.00 uur.
  • Entree: € 3,50.
  • Duur:  103 minuten.
  • Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?