Inbrekers richting ravage aan in Café de Klucht Medemblik

MEDEMBLIK – In de nacht van donderdag op vrijdag hebben inbrekers een ware ravage aangericht in Café de Klucht aan de Kaasmarkt in Medemblik. Martin de Jager vertelt aan Medemblik Actueel dat de schade groot is en dat de gokkasten zijn opengebroken, de kassa is gesloopt en leeggehaald en dat de deur met kracht is geforceerd en zwaar beschadigd is bij de inbraak.

Er zijn camerabeelden van de inbraak gemaakt en zodra deze vrij komen zullen wij deze publiceren op Medemblik Actueel. De politie heeft de omgeving van het café afgezet met een lint en doet onderzoek naar sporen van de daders. Getuigen of mensen die iets hebben gehoord worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

Naomi de Jager, de bedrijfsleider van Café de Klucht is hevig aangedaan door de inbraak vertelt haar man Martin de Jager aan Medemblik Actueel, maar nu de eerste schrik voorbij is is het vooral woede over deze laffe inbraak.

Reageren via facebook