21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 16:18
Medemblik Actueel.

Marjolein Meijers en haar mannen (Foto aangeleverd)

Marjolein Meijers bij Hauwert in Concert

HAUWERT – Op 24 november 2017 treedt de fantastische, humoristische en onnavolgbare  Marjolein Meijers op tijdens Hauwert in Concert.  Zij maakt muziek, al een leven lang. In 2016 staat zij al 40 jaar op de planken. Denk aan de bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers

“MUZIEK!” heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes, Nederlandstalig. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. Het programma staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.

“MUZIEK!” bruist, zindert, lacht en ontroert. “MUZIEK!” is een Wereldband!

O.a. de volgende instrumenten worden bespeeld

  • Marjolein Meijers zang, bas, gitaar banjo
  • Walter Kuipers viool, mandoline, bouzouki, doedelzak
  • Onno Kuipers accordeon, trekzak, gitaar

Quote over de eerdere programma`s van de Marjolein Meijers Band:

“De afwisseling waarmee dit alles wordt gebracht resulteert erin dat het publiek in een emotionele achtbaan terechtkomt. Vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo.

www.marjoleinmeijers.nl

De Marjolein Meijers Band speelt vrijdag 24 november 2017 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.30 uur. Toegang: € 12,50,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.hauwertinconcert.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?