10.6 C
Medemblik
19 oktober 2020 17:37
Medemblik Actueel.

MAKS’ Biomarkt in kerstsfeer

BLOKKER – MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse streekmarkt met biologische en duurzame (streek)producten bij MAK Blokweer. De markt van deze maand is gericht op de feestdagen en vindt plaats op zondag 26 november, van 10:00 tot 16:00.

De standhouders bieden speciale seizoenproducten en mooie cadeauverpakkingen aan. Voor één keer vindt de markt binnen plaats in de warme, gezellige Molshoop. Zo wordt MAKS’ Biomarkt omgetoverd tot een mooie gelegenheid om alvast wat inkopen voor de feestdagen te doen.

De vaste kramen worden zoals altijd gevuld met groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Kaas Plaza, en brood van Bakkerij Raat. In de wisselkraam vindt u deze maand onder andere de handgemaakte, gerecyclede kaarsen van Pauline’s Kaarsenatelier. De invulling van de overige wisselkramen wordt binnenkort via de website van MAK Blokweer bekendgemaakt.

De markt van 26 november is de laatste voor de winterstop. MAKS’ Biomarkt is van maart tot en met november elke laatste zondag van de maand van 10:00 tot 16:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl

Reageren via facebook