16.2 C
Medemblik
5 juli 2020 10:54
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Update: Dickensmarkt Medemblik afgeblazen en toch ook niet

MEDEMBLIK – Dit krijgen wij zojuist van de organisatie achter de Dickensmarkt te horen. “De weeromstandigheden zijn dusdanig slecht dat wij tot afblazen hebben besloten,” zegt Bert de Jong tegen Medemblik Actueel.

Update: Corona Rentenaar zegt tegen Medemblik Actueel: ,,Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een alternatief programma voor de Dickensdag. Alhoewel de kerstmarkt niet doorgaat, zullen vanaf 18.00u de ruim 150 figuranten en koorleden de zo unieke Dickenssfeer naar Medemblik brengen. Kom ook en geniet van de diverse Dickens taferelen en kerstliederen en breng een bezoek aan de prachtige kerstmarkt in de Bonifaciuskerk! Uiteraard heet ook de middenstand u van harte welkom!

Dus allemaal naar de Bonifaciuskerk in Medemblik voor Dickensdag

Reageren via facebook