Medemblik Actueel.

Wethouder Harry Nederpalt voorziet de mensen van de Open tafel van een heerlijke kop soep (Foto: Theo Annes)
Algemeen

Wethouder Harry Nederpelt opent uitbreiding “Open Tafel” Medemblik

MEDEMBLIK – Feest in verzorgingstehuis de Valbrug in Medemblik, daar werd donderdagochtend feestelijk de uitbreiding van het “Open Tafel” project gevierd. Wethouder Harry Nederpelt was hierbij aanwezig en bood namens de gemeente Medemblik een kado aan.

Door de sluiting van Sint Martinus moesten de organisatoren van de open tafel, de Stichting Warme maaltijd Voorziening en het Rode Kruis West Friesland locatie Medemblik, na twintig jaar op zoek naar een nieuwe plek. Omdat de sluiting van het verzorgingshuis sneller ging dan verwacht, ontstond een acuut probleem.

Maar afgelopen 13 mei kon het startschot worden gegeven voor een vernieuwde “Open Tafel” in de Valbrug in Medemblik zodat weer met veel liefde de ouderen en hulpbehoevenden weer gezamelijk kunnen genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

Mede door nauwe samenwerking met verschillende instanties is het nu mogelijk op de nieuwe locatie in Valbrug nog meer gasten te ontvangen.

Reageren via facebook