10.8 C
Medemblik
7 juli 2020 05:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig met stapelwolken

MEDEMBLIK – Na een vrij koude nacht hebben wij maandag te maken met eerst nog wat buien in de ochtend maar deze trekken snel onze regio uit om naar na plaats te maken voor zon afgewisseld door bewolking. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het noorden tot noordwesten.

Ook dinsdag en woensdag zijn vrij zonnige dagen met weinig wind en een middagtemperatuur van rond de 9 graden. In de nachten gaat de temperatuur fors onderuit en is er zelfs in de vroege ochtend kans op vorst aan de grond.

Na woensdag draait de wind naar het westen/noordwesten en komt er een storing richting onze regio die soms voor wat lichte neerslag gaat volgen. Grote hoeveelheden gaat er niet vallen en met 11 graden overdag en 8 graden in de nachten zitten we op het jaarlijkse gemiddelde.

Het weekend verloopt regenachtig met op zondag meer regen en een temperatuur van maximaal 8 graden.

Reageren via facebook