Ex-man verkoopt pony Jolanda van Drie

WERVERSHOOF – Te bizar voor woorden is het verhaal van Jolanda van Drie uit Wervershoof. Een scheiding is sowieso nooit het leukste om mee te maken maar als dan nog blijkt dat je ex-man snel even je pony verkoopt die aan jou toebehoort krijgt het verhaal een hele bizarre wending.

Dit gebeurde dus Jolanda van Drie uit Wervershoof, op de dag dat haar ex-man de pony naar hou toe zou brengen en niet kwam opdagen en later bleek dat hij de pony op de laatste ponymarkt in Noord-Holland heeft verkocht.  Dit zou zijn gebeurd op 4 oktober j.l., haar ex-man wil nergens een verklaring over geven en er is ondertussen ook al aangifte gedaan bij de politie van verduistering en vermissing.

Het gaat om een Shetlandpony geboren op 1-5-2008 en staat ingeschreven in het Shetlanderstamboek en heeft een paspoort. De pony luistert naar de naam Saar, heeft een schofthoogte van ± 95cm, is een moorkop/schimmel bruin maar veranderd wel 3x per jaar van kleur, van wit/grijs naar donderbruin en soms met ronde vlekjes op haar rug. Saar is een merrie en is beleerd onder het zadel en voor de marathonwagen.

Wie o wie heeft Saar gezien, weet u meer, bent u de koper van Saar of weet u wie Saar heeft gekocht bel dan direct met de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem wil blijven bel dan 0800-7000.

Reageren via facebook