17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 04:31
Medemblik Actueel.

Paul de Munnik komt naar het Bon-theater in Medemblik (Foto aangeleverd)
Paul de Munnik komt naar het Bon-theater in Medemblik (Foto aangeleverd)

Paul de Munnik komt naar het Bon-theater

MEDEMBLIK – Na zijn alom geprezen solodebuut “Nieuw” komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma ‘Goed Jaar’. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met ‘Nieuw’ is ingeslagen.  Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.

Wat ligt er achter de volgende hoek? Wat verbergt dat bos daar in de verte?  Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt?  Ben ik nu eindelijk eens de meneer, die men mij steeds vaker noemt?

Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet blijven worden. 

Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets te kort komt.

29 september 2018 € 17,50

Reageren via facebook