Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As
Algemeen

Leden vrijwillige brandweer Medemblik geridderd

MEDEMBLIK – Zaterdagmiddag zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst in het oude stadhuis van Medemblik Mark Meendering, Marina Korsuize en Rob Korsuize door burgemeester Frank Streng geridderd en zij mogen zich vanaf nu Lid in de Orde van Oranje Nassau noemen.

Blij verrast namen de leden van de Medemblikker brandweer de versierselen die hierbij horen in ontvangst en waar na de officiële handelingen er nog werd nageborrelt om dit te vieren.

Marina Korsuize ontvangt de versierselen, voor 26 jaar trouwe dienst bij de Medemblikker brandweer (Foto: Pascal van As)Foto: Pascal van AsRob Korsuize ontvangt de versierselen, voor 26 jaar trouwe dienst bij de Medemblikker brandweer (Foto: Pascal van As)Mark Meendering ontvangt de versierselen, voor 26 jaar trouwe dienst bij de Medemblikker brandweer (Foto: Pascal van As)Foto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van As

Reageren via facebook