Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK
Voetbal

Voetbal: West Frisia/Dindua speelt FC Medemblik VR 1 uit bekertoernooi

MEDEMBLIK – Het is de vrouwen van FC Medemblik niet gelukt de 2e ronde van het bekertoernooi te bereiken. In een gelijk opgaande wedstrijd werd in Enkhuizen met 2-1 verloren van ST West Frisia/Dindua VR1. De stand was al bereikt met de rust.West Frisia/Dindua nam al vroeg in de eerste helft de leiding (1-0) waarna Eva Woudenberg voor de gelijkmaker zorgde.

Nog in de eerste helft nam de thuisclub alsnog een 2-1 voorsprong. In de tweede helft had FC Medemblik moeite met de door de thuisclub consequent gehanteerde lange bal maar toch kreeg het in blessuretijd alsnog de ultieme kans op de gelijkmaker. Een terecht aan FC Medemblik toegekende strafschop werd echter gemist, waardoor West Frisia/Dindua VR1 de volgende ronde bereikte.

Reageren via facebook