17 C
Medemblik
30 september 2020 17:42
Medemblik Actueel.

Jonger Oranje en Telstar VVNH zoeken vrouwelijke voetbaltalenten

Medemblik – Zondag 10 april a.s. zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts/speelsters van Telstar VVNH tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Noord-Holland. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van Fortuna Wormerveer.

Lekker voetballen, nieuwe vriendinnetjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van Telstar VVNH beleven. Dat zijn de ingrediënten waar ruim alle meisjes – geboren tussen 2002 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes bij Fortuna Wormerveer.

Tijdens de JO Talentendagen voor meisjes wordt er de hele dag gevoetbald en de keepers krijgen een eigen clinic. Deelname kost slechts €24,50. De speelsters van Telstar VVNH selecteren het selectieteam Noord-Holland. Dit team speelt komend seizoen natuurlijk een grote wedstrijd tegen ADO Den Haag. Maar uiteraard draait het op deze dag vooral om plezier en vriendschap. Nieuwe vriendinnen maken, lekker voetballen en daarbij kans maken om gescout te worden. Kortom, een onvergetelijke dag!

Programma Talentendagen Meisjes

 • 09.45 uur – Aanmelden spelers in de kleedkamers
 • 10.30 uur – Start programma 4 tegen 4 toernooi
 • 11.00 uur – Aanmelden keepers bij INFO in kantine
 • 11.30 uur – Start programma Jonger Oranje KeeperzClass
 • 12.30 uur – Pauze 4 tegen 4 toernooi en JO KeeperzClass (lunch niet inbegrepen)
 • 13.30 uur – Hervatting 4 tegen 4 toernooi en JO KeeperzClass
 • 15.00 uur – Bekendmaking Jonger Oranje selecties (met keepers) en huldiging winnaars 4 tegen 4 toernooi
 • 15.15 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

Bij de prijs (€24,50) zit het volgende inbegrepen:

 • Certificaat van deelname
 • Deelname Jonger Oranje Finals*
 • Wedstrijden tegen profclubs*

* Alleen van toepassing als betreffende deelnemer tijdens de Jonger Oranje activiteit geselecteerd wordt door de profscouts en een ronde verder gaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?