Verrassende kandidatenlijst PvdA, Dirk Kuipers lijsttrekker, verder veel jonge kandidaten

MEDEMBLIK – Onder grote belangstelling is woensdagavond 18 oktober tijden de ledenvergadering van de PvdA Medemblik de kandidatenlijst en het concept-verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. In hotel “ het wapen van Medemblik” presenteerden de sociaal-democraten een indrukwekkende kieslijst met daarop maar liefst 39 kandidaten uit veel kernen van de gemeente Medemblik. Lijsttrekker en kandidaat-wethouder wordt de succesvolle voormalig wethouder sociale zaken en financiën Dirk Kuipers, terwijl de huidige fractievoorzitter Bert de Jong zijn plaats afstaat en opschuift naar plek 3 geflankeerd door twee jonge talenten Tom Beuker (26 jaar) op 2 en Ruby Blauw (23 jaar) op plaats 4.

Opvallende tendens is de aanwas van nieuwe en vooral jonge leden; een positieve ontwikkeling die ook meteen zichtbaar wordt op de kandidatenlijst. Zo staan verder nieuwe gezichten van Rick Velthuis (26 jaar) op plaats 9, Wendy Brems-Meester (39 jaar) op 10 en Lars Kuipers (27 jaar) op 13.

Kortom, het gaat goed met de PvdA Medemblik, ook getuige het concept verkiezingsprogramma “Kansrijk in Medemblik”. Met nieuw en jeugdig elan heeft de partij afgelopen periode nagedacht over de koers voor de komende jaren. Binnenkort zal deze bloeiende PvdA-afdeling zich nadrukkelijk presenteren en profileren. In het verkiezingsprogramma staat vooral de inwoner en zijn/haar omgeving centraal. Dus met veel vertrouwen op naar de verkiezingen van maart 2018.

Kandidatenlijst (eerste 10):

  1. Dirk Kuipers – Medemblik
  2. Tom Beuker – Wognum
  3. Bert de Jong – Medemblik
  4. Ruby Blauw – Wognum
  5. Siem Visser – Andijk
  6. Dick Visser – Andijk
  7. Wijnand Baerken – Medemblik
  8. Els Meester-Hogkamer – Medemblik
  9. Rick Velthuis – Oostwoud
  10. Wendy Brems-Meester – Medemblik

Reageren via facebook