13.8 C
Medemblik
29 september 2020 02:34
Medemblik Actueel.

’t Abbehuisje Abbekerk: ’Ontmoetingen rond de schatkist’

ABBEKERK – Ook het komend seizoen gaat de serie ’Ontmoetingen rond de schatkist’ verder. De eerste avond is op 7 september. Plaats van handeling is weer ‘t Abbehuisje in Abbekerk. De aanvang is om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop  met koffie/thee); na de sluiting om 21.30 uur zijn er nog een hapje en een drankje. De toegang is gratis. ’t Abbehuisje ligt naast het Witte Kerkje aan de Dorpsstraat in Abbekerk.

Het thema van de eerste bijeenkomst is ‘Muziek, die jou raakt’. Van tijd tot tijd horen mensen een muziekstuk, dat in hun hoofd blijft hangen, omdat het hen raakt of omdat ze het mooi vinden.
Belangstellenden worden, geheel vrijblijvend,  uitgenodigd om op CD zo’n stukje muziek  mee te brengen en daarover iets te vertellen.

Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens bedoeld. Op deze avonden staan luisteren, genieten en wederzijds respect centraal. De avonden zijn een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl
De andere data van de bijeenkomsten  komend seizoen zijn: 5 oktober, 9 november, 11 januari, 8 februari, 8 maart en 5 april.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?