Weerbericht Medemblik – vanmiddag regen

MEDEMBLIK – Paraplu en regenkleding kunnen niet worden gemist vandaag. Vooral vanmiddag en vanavond valt er regen. Morgen wordt het droger met soms wat zonneschijn.

Vanochtend is het overwegend bewolkt en valt er wat lichte regen. De wind waait uit het zuidwesten en neemt toe tot krachtig. Vanmiddag regent het van tijd tot tijd. De temperatuur loopt in het  tot 15 graden. De straffe zuidwestenwind draait geleidelijk naar west tot noordwest.

Vanavond en de komende nacht valt er eerst nog regen. Later wordt het van het droger, maar er steken nog wel enkele buien de kop op. Diep in de nacht gaat het slechts om lichte buien. De temperatuur zakt naar een graad of 11. De wind waait uit richtingen tussen west en noordwest en is vrij krachtig, soms nu en dan nog krachtig.

Zondag zijn de neerslagkansen klein en komt de zon af en toe tevoorschijn. Zondagavond neemt de kans op lichte regen weer toe. De temperatuur loopt op naar 14 of 15 graden. De wind draait naar het noordwesten en zwakt af naar matig. In de avond draait de wind naar west tot zuidwest.

De dagen daarna blijft het aanhoudend wisselvallig weer. Vooral op dinsdag kan er plaatselijk zo’n 10 mm vallen. De temperatuur komt uit op 15 graden. Aan het einde van de week zijn wat hogere maxima mogelijk.

Reageren via facebook