Terughaalactie Kruidvat: Playing Kids activiteitenballen


MEDEMBLIK – De Playing Kids activiteitenballen die vanaf 12 september 2016 tot 4 september jl. in de winkels werden verkocht voldoen niet aan de kwaliteitseisen. De beide helften van de bal kunnen van elkaar loslaten, waardoor het speelgoedje dat in de bal zit vrijkomt. Dit kan voor kleine kinderen bij inname in de mond mogelijk verstikkingsgevaar opleveren.

De Playing Kids activiteitenballen werden voor 3,99 euro aangeboden. Op de verpakking staat de EAN-code 4894532440276 of 4894532160617 vermeld.

Als u in het bezit bent van deze activiteitenballen, stop dan onmiddellijk met het gebruik. U kunt het product naar één van de Kruidvat-winkels terugbrengen. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed.

Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211.

Reageren via facebook