27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 11:33
Medemblik Actueel.

Gemeente Medemblik belicht toerisme en recreatie tijdens OVW Café Wervershoof

WERVERSHOOF – Praat en denk mee met de gemeente Medemblik over de toeristische positionering van onze gebied. Tijdens het OVW Café op 12 oktober vertellen drie sprekers u over de kansen, de marketing, het beleid en de rol van het recreatieschap. Onze gemeente stevig op de kaart, dat is het doel. Want wij hebben zo veel te bieden. 

Toeristisch coördinator Maaike Steltenpool, beleidsmedewerker Toerisme en Recreatie Anke Jellema en directeur van het recreatieschap Karel Schoenaker gaan graag met u in gesprek over de toeristische positionering van onze gemeente. Van zowel de stad Medemblik als alle afzonderlijke kernen en het landelijk gebied.

Meer toeristen leiden tot meer bestedingen

De gemeente heeft lokaal en regionaal de ambitie meer bezoekers naar Medemblik te trekken die geld uitgeven bij ondernemers. Op regionaal niveau wil West-Friesland tot de top 10 van meest aantrekkelijke toeristische regio’s horen. Het is belangrijk dat toeristen, dagrecreanten en inwoners weten wat er in de gemeente te doen is, de bezoekers een positieve ervaring opdoen en terugkomen. Samenwerking met ondernemers is cruciaal om deze doelstellingen te bereiken.

Bezoek de presentatie

Kom naar het OVW Café op donderdag 12 oktober april vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Praat en denk mee over de toeristische positionering van onze gebied. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?