Medemblik Actueel.

Siem Zeilemaker(PWF)
Algemeen Politiek

Siem Zeilemaker herkozen als lijsttrekker van Progressief West-Friesland

MEDEMBLIK – Zelf behoort Siem Zeilemaker tot de nestors van de gemeenteraad in de gemeente Medemblik maar ondanks dat ziet Siem Zeilemaker nog teveel misstanden binnen de gemeente Medemblik om er mee te stoppen. En zo dacht de achterban van Progressief West-Friesland er ook over en herkozen hem tot lijstaanvoerder van PWF voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Siem Zeilemaker laat weten dat hij heel trots is op wat PWF al heeft bereikt en dat hij samen met zijn commissiegenoten en mede-fractieleden er de aankomende vier jaar weer vol tegenaan zal gaan om zich ook nu weer hard te maken voor de inwoners van de gemeente Medemblik en als het moet ook daar buiten.

Reageren via facebook