Medemblik Actueel.

Voetbal

Nieuweboer in the winning mood

WERVERSHOOF – De thuiswedstrijd tegen WS 2 uit Egmond werd, door de keuze van WS om overal druk te zetten, gespeeld in een hoog tempo. Verdedigend heeft Nieuweboer over de gehele wedstrijd een paar mogelijkheden toegestaan door eigen fouten. Nieuweboer kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Sven Deen op aangeven van Joost Neefjes. Even later kopte een verdediger van WS de bal weg voor de voeten van Lex Schilperoort, die het cadeau met plezier omzette in het 2e doelpunt.

Halverwege de 1e helft een fraaie aanval die opgezet door Tim Smit via Joost Neefjes door Jelle Schouten werd afgerond. Door een fout kwam WS terug in de wedstrijd, maar vlak voor tijd zette Patrick Schilperoort via een fraaie actie de 4-1 wisselstand op het bord. Na de wissel zocht WS nog meer de aanval en kwam terug tot 4-2. Met nog 8 minuten te spelen werd de keeper van WS gewisseld voor een veldspeler.

Hoewel drukker werd voor het doel van Jelle Meester, kwam WS niet echt tot kansen. Met nog 4 minuten te spelen deponeerde Nick Kuin vanaf de achterlijn de bal in het doel voor de 5-2. Even later scoorde bracht Joost Neefjes met 2 doelpunten de eindstand op 7-2.

De volgende wedstrijd is op 9 december in Heerhugowaard. Eerder op de avond werd Nieuweboer JO-15 1 ongeslagen kampioen in hun najaars competitie.

Reageren via facebook