’t Abbehuisje Abbekerk – ‘Ontmoetingen rond de schatkist’

ABBEKERK – De serie ‘Ontmoetingen rond de schatkist’ start 4 oktober om 20.00 uur in ’t Abbehuisje, aan de Dorpstraat in Abbekerk, naast het Witte Kerkje. Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens bedoeld. Luisteren, genieten en wederzijds respect staan centraal.

De eerste avond heeft als thema ’Godallemachtig’ en eindigt om 21.30 uur. De term ‘godallemachtig’ wordt vaak gebezigd als mensen schrikken of ergens van onder de indruk zijn. Aanwezigen kunnen van gedachten wisselen over de diverse godsbeelden die er leven en wat zo’n voorstelling betekent in het dagelijks leven. Belangstellenden kunnen iets meenemen, wat voor hen God uitbeeldt. De toegang is gratis.

‘Ontmoetingen rond de schatkist is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud, Abbekerk, Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek). Contactpersoon is Anne de Bruin, tel. 0229-582415 of annedebruin@simpc.nl. De volgende bijeenkomsten worden gehouden op 8 november, 10 januari, 7 februari, 7 maart en 4 april.

Reageren via facebook