Een kwestie van een lange adem, Kom Erbij!

MEDEMBLIK – Eenzaamheid is één  van de grote sociale problemen van deze tijd en daarom doet het CDA Medemblik mee met “de week tegen de eenzaamheid”.  Vorig jaar was het CDA aanwezig bij het Kom Erbij Festival in Medemblik.  Het meest in het oog springende advies van diverse bezoekers was: “haal Geer en Goor hier naar toe”. Dat is ons niet gelukt, maar wel gaan we opnieuw in gesprek met inwoners.

Op woensdagmiddag 4 oktober zijn Claudia Selders, Ted de Lange en Els van den Bosch (CDA Medemblik) in woonzorgcomplex Valbrug in Medemblik. Onder het genot van koffie met gebak  gaan we in gesprek met de bezoekers.   Over wat eenzaamheid is, en wat we hier samen aan kunnen doen. Eenzaamheid is niet altijd op te lossen met activiteiten of bezoekjes.  Eenzaamheid in de samenleving aanpakken is nodig en een kwestie van een lange adem. En alleen samen kunnen we zorgen voor een dorp of een stad waar iedereen het gevoel heeft erbij te horen. Kom erbij, 4 oktober om 15.30 uur.

Elke eerste woensdag van de maand is er Happy Hour in Valbrug, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Een leuke gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Vanwege de hoge opkomst is het zorgteam op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij deze gezellige bijeenkomsten. Heb je hiervoor belangstelling? Aanmelden van via tel. 0227-606740

Reageren via facebook