Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 17 graden

MEDEMBLIK – Na de lange periode van soms hevige neerslag komen wij vanaf vandaag in rustig vaarwater. De wind draait naar het zuiden tot zuidwesten en later deze week naar het zuidoosten waardoor er droge warmere lucht onze kant wordt opgevoerd.

Vandaag is het al overwegend zonnig en loopt de middagtemperatuur op richting de 17 á 18 graden, wel zijn er stapelwolken en lokaal kan er een paar spatjes neersluit uitvallen maar veel zal dit niet zijn.

De rest van de week blijft het weerbeeld vrijwel gelijk, wisselend bewolkt met flinke zonnige perioden en een middagtemperatuur schommelend rond de 18 á 19 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten tot zuidoosten.

Op de langere termijn zien we ook voor de volgende week een zonnig weerbeeld pas tegen het einde van de volgende week als de wind weer naar het zuidwesten tot westen gaat draaien is de kans op neerslag weer aanwezig maar zover zijn we nog niet.

Reageren via facebook