Weerbericht Medemblik – eerst nog kans op wat neerslag, later opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend starten we eerst met nog een kans op wat neerslag maar in de loop van de ochtend klaart het op en krijgen wij regelmatig de zon te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het noorden. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

Het weer voor de rest van de week

Dinsdag overdag blijft het kwik steken op een graad of 9 waar 13 normaal is voor de tijd van het jaar, de wind waait uit het noordoosten en is matig 4Bft. In de nacht naar woensdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

De dagen daarna eerst nog koude nachten met kans op wat nachtvorst zeker in de uren vlak voor zonsopkomst, overdag temperaturen van 9 graden op woensdag tot12 graden op vrijdag. De neerslagkans is klein en er zullen flinke zonnige perioden zijn. Het weekend staat weer in het teken van wisselvalligheid en vallen er enkele buien.

Reageren via facebook