MEDEMBLIK – Samen met DEEN Supermarkten brengen wij elke dag een heerlijk gerecht waarvan u de ingrediënten natuurlijk bij de DEEN Supermarkt bij u in de buurt kunt verkrijgen.
Menu van de dag – Pompoencurry met boerenkool
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Tip: Vervang de zilvervliesrijst door witte rijst.
Ingredients
- 2 el zonnebloemolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 3 el Thaise rode currypasta
- 400 ml kokosmelk
- 750 g pompoenen (geschild, in blokjes)
- 300 g zilvervliesrijst
- 200 g boerenkool (fijngesneden, panklaar)
- 1 handje koriander (fijngehakt)
- 75 g cashewnoten
Instructions
- Verhit de olie en bak hierin de ui met de currypasta glazig.
- Voeg de kokosmelk, 200 ml water en de pompoenblokjes toe en laat circa 20 minuten stoven op een lage stand.
- Kook intussen de rijst.
- Voeg de boerenkool toe aan de curry en kook nog circa 5 minuten mee.
- Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten en serveer met de rijst.
Reageer