Medemblik Actueel.

Voetbal

Nieuweboer start zaalvoetbalcompetitie met gelijkspel tegen Hovocubo

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag speelde Nieuweboer de eerste competitiewedstrijd in de Opgang te Zwaag tegen Hovocubo 3. Vanaf de aftrap een aanvallend Nieuweboer en een meer verdedigend spelend Hovo. Echter in de tegenaanval een sterke ploeg. In de 5e minuut werd een aanval van Nieuweboer onderschept en in de tegenaanval opende Hovo de score. Even later haalden Nick Kuin en Lex Schilperoort gezamenlijk een bal van de doellijn waardoor de achterstand niet opliep.

In de laatste 15 minuten een sterker Nieuweboer wat door doelpunten van Jelle Schouten en Sven Deen (2x) uitliep naar een verdiende 1-3 voorsprong. Gemakzucht in de laatste minuut gaf Hovo de gelegenheid terug te komen tot 3-3.

Na de wissel zette Lex Schilperoort Nieuweboer vanaf de achterlijn weer op voorsprong. In de 10e minuut scoorde Hovo bij een tijdstraf van Nick Kuin de gelijkmaker. In de laatste 10 minuten overklaste Nieuweboer de tegenstander, maar de goede keeper van Hovo en pech in de afronding voorkwamen de verdiende overwinning. De competitie is gestart met een 4-4 gelijkspel.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer H1 om 21.05 in de Dars tegen Pellor uit Den Helder.

Reageren via facebook