Karibuconcert met Bluegrassmuziek in De Kapel Andijk

ANDIJK – De Belgische Bluegrassband ‘The Sons of Navarone’ bestaat sinds de zomer van 2001 en sindsdien heeft het viertal zich succesvol laten horen in binnen- en buitenland.

Het viertal brengen een unieke voorstelling vol voortreffelijke Bluegrass muziek doorspekt met subtiele humor. Bluegrass, ook wel de akoestische jazz van de country muziek genoemd, ontstond in de jaren ’40 en is sinds enkele jaren ook bij ons hot. Wat de muziek betreft mag u een zeer gevarieerd aanbod verwachten: snelle pittige nummers waar 5-string banjo en mandoline centraal staan, worden afgewisseld met schitterende close harmony songs. Door hun meesterlijke talent, hun zichtbaar speelplezier en hun eigen Navaroonse humor houden ze als geen ander publiek een voorstelling lang op het puntje van hun stoel. In 2012 zijn ze verkozen tot ‘Best European Bluegrassband’.

Doel van het Karibu-concert is om het werk van father Bayo in Bagamoyo,

Tanzania een financiëel steuntje in de rug te geven.

De entree is €10,- inclusief koffie of thee en in de pauze is er een verloting voor het werk van father Bayo. We hopen u te zien op zondag 1 oktober in De Kapel, Middenweg 48, 1619BN Andijk, aanvang 15.00 uur.

Info: Dick Groot, tel: 0228-592018, e-mail: dickgroot64@gmail.com over de muziek

        Jan Gorter, tel: 0228-592957, e-mail: jangorter58@gmail.com over father Bayo

Reageren via facebook