Weerbericht Medemblik – westerstorm met kans op rukwinden tot 120km/u

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met de eerste echt westerstorm van deze herfst. De storm bereikt windsnelheden tot 90km/u met uitschieters boven land tot 110km/u en boven water tot 125km/u. Ook kunnen er buien vallen die lokaal stevig kunnen uitpakken en een klap onweer is ook niet uitgesloten. Het KNMI heeft voor vandaag voor de hele provincie code oranje uitgeven.

Na vandaag blijft het herfstachtig met elke dag enkele stevige buien maar de wind neemt beduidend in kracht af en is hooguit matig 3 á 4Bft, de temperatuur schommelt rond de 15 graden en er is ook zo nu en dan wat ruimte voor de zon.

Ook op termijn blijft het onstabiel herfstweer met elke dag kans op een bui en met een middagtemperatuur van 17 graden blijft de temperatuur iets onder normaal voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook