Strandvogels na zege tegen AGSV nu tegen VVW om de beker.

ONDERDIJK – Sommige tegenstanders tref je bijna ieder jaar, andere bijna nooit. AGSV is zo’n ploeg waartegen Strandvogels zelden speelt, terwijl Aartswoud maar zo’n 15 kilometer van Onderdijk ligt. De Aartswouder en Gouwer Sport Vereniging speelt meestal op een lager niveau dan de Vogels. Vorig seizoen niet, toen speelde ook AGSV in de 4e klasse, maar dan weer net in 4A.

De reden dat AGSV weer in de 5e klasse speelt, was deze middag wel duidelijk. De ploeg heeft de beste bedoelingen, herbergt ook een paar leuke spelers, maar komt als team duidelijk te kort voor de 4e klasse. Het was dat Strandvogels na rust niet scherp was (ter ere van kermis paar biertjes gehad in plaats van thee?) want anders had het een nog grotere afstraffing kunnen worden.

Omdat VVW in Middenmeer verrassend onderuit ging tegen Flevo, heeft Strandvogels in de afsluitende derby slechts een puntje nodig om door te bekeren. Ook een kleine nederlaag kan voldoende zijn, maar daar moesten we maar niet op gaan spelen. De bekerderby lijkt mij een uitstekende mogelijkheid de nederlaag in de oefenderby recht te zetten.

AGSV 1 – Strandvogels 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 10 september 2017
Uitslag: 2-7 (0-3)
Scoreverloop: Erwin Neuvel 0-1; Bryan Broedersz 0-2; Tim Broersen 0-3; 1-3; 2-3; Mike Boon 2-4; Erwin Neuvel 2-5; Bryan Broedersz 2-6; Gerald Broedersz 2-7

Selectie:
Edwin Hoogland; Merlijn Weel (Tigo Harder), Jeroen Mol, Gerald Broedersz en Mitch Hof-land; Tim Broersen, Bryan Broedersz en Erwin Neuvel; Mike Boon, Jordy Weel (Tim Leeuw) en Dawid Zerek 

Reageren via facebook