Eeuwfeest De Woonschakel

MEDEMBLIK – Op zaterdag 7 oktober aanstaande is de Dag van het Huren. Daarbij staat De Woonschakel ook stil bij haar 100-jarig bestaan in december dit jaar. In De Koppeling kunt u het programma van deze dag lezen.

Al die jaren is de kern van De Woonschakel hun bestaan het bouwen, onderhouden en verhuren van betaalbare woningen geweest. De laatste twintig jaar zijn daar deelterreinen als leefbaarheid en faciliteren van wonen met zorg bijgekomen. Ook de komende jaren gaan zij hier mee verder, op eigentijdse wijze ingevuld. Uit vergelijkende cijfers blijkt dat zij trots mogen zijn op de scherpe prijs/kwaliteitverhouding van het woningbezit. Dit jaar heeft De Woonschakel de huren per 1 juli in het kader van het eeuwfeest niet verhoogd.

Dagelijks zijn zij bezig met het onderhouden, verduurzamen en uitbreiden van het woningbezit. Komend jaar wordt onder meer gestart met de bouw van twee grote woon-zorg projecten in Medemblik en Spanbroek. Op 7 oktober kunt u nieuwbouwproject Hof van Wognum en Treffers in Bovenkarspel bezoeken.

U bent van harte uitgenodigd om aan de rondleiding deel te nemen! Aanmelden is niet nodig. De Woonschakel zorgt er graag voor dat u uw woning zonder zorgen huurt, zodat u er met veel plezier kunt wonen.

De Raad van Commissarissen, directie en de ruim 65 medewerkers van De Woonschakel blijven zich ook de komende jaren hiervoor inzetten.

Reageren via facebook