15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:22
Medemblik Actueel.

Verkiezingen: BAMM wil het voor de ondernemers gemakkelijker maken

ANDIJK – Politieke partij BAMM is van mening dat de ondernemer beter vertegenwoordigd moet worden in de gemeenteraad. Zo kwamen zij in aanraking met stichting Wings of Change en besloten ook zelf de handen uit de mouwen te steken.  Verslaggeefster Chantal Bos van WEEFF nam een kijkje.

‘Ik heb hier zo’n 15.000 plantjes geplant deze zomer’, vertelt Piet Groot van BAMM. Letterlijk en figuurlijk stak hij de handen uit de mouwen om Wings of Change bij te staan. ‘Er hing een donkere wolk, vooral met betrekking tot het bestemmingsplan’, vertelt Piet. Groot erkent de problematiek waar eigenaar Leon Arends de afgelopen tijd mee te maken heeft gehad.

Leon Arends is nu kandidaat gesteld als commissielid voor de partij. Hij wil graag zijn steentje bijdrage door zijn ervaringen van de afgelopen tijd te delen. ‘Je krijgt toch vaak te maken met het bekende kastje-naar-de-muur-verhaal’, zegt Leon. Al een tijd is hij bezig met onder andere het bestemmingsplan van zijn onderneming. Leon heeft een duidelijke doelstelling voor ogen: ‘De ondernemer moet beter vertegenwoordigd worden in de gemeenteraad, zeker middel- en kleinbedrijf’.

BAMM wil zich daarom hard maken om het voor de ondernemers makkelijker en overzichtelijker te maken. Daarnaast zet BAMM zich in voor mens en dier, de betrouwbaarheid van de gemeente maar zeker ook de vertegenwoordiging van de ondernemer zijn belangrijke speerpunten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?