19 C
Medemblik
20 september 2020 16:36
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing AGSV 1 – Strandvogels 1

ONDERDIJK – Komende zondag staat voor Strandvogels 1 een vrij zeldzame wedstrijd op het programma. Want de laatste jaren is het niet veel voorgekomen dat er tegen AGSV gespeeld moest worden. Reden hiervoor is dat de ploeg uit Aartswoud zijn wedstrijden meestal in lagere klassen dan Strandvogels speelt. Vorig seizoen speelde AGSV voor het eerst in de (recente) historie in de 4e klasse. Dat verblijf duurde slechts één jaar, met twee overwinningen, twee gelijke spelen en 22 nederlagen was degradatie onontkoombaar.

Strandvogels begon het bekertoernooi goed met een 4-1 overwinning op Flevo. AGSV ging met bijna dezelfde cijfers, 4-0, onderuit bij onze zuiderburen. Eigenlijk zijn zowel Strandvogels als VVW aan hun stand/klasse-indeling verplicht ook het tweede bekerduel in winst om te zetten. Dat zou betekenen dat op de laatste speeldag bij de derby VVW-Strandvogels de beslissing valt welk team door gaat in het bekertoernooi. Maar zo ver is het nog lang niet, Strandvogels moet eerst maar eens proberen met kermis te winnen in Aartswoud. Het verleden leert ons dat winnen met kermis nog niet zo eenvoudig is voor de Vogels, hoe zou dat toch komen????

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?