Medemblik Actueel.

Daar mikt Erwin de bal keurig in, de score is eindelijk geopend. (Foto: Strandvogels)
Voetbal

Flevo biedt dapper weerstand tegen sterkere Strandvogels

ONDERDIJK – Voor het derde achtereenvolgende jaar speelde Strandvogels in het bekertoernooi tegen Flevo. Het was wel voor het eerst dat Strandvogels in eigen huis tegen de ploeg uit Middenmeer speelde en het leverde een dik verdiende verwinning. De 4-1 lijkt een simpele zege, maar zo gemakkelijk ging het niet, zeker niet in de eerste helft.

Van de twee doelmannen moest Edwin Hoogland als eerste in actie komen om na vijf minuten spelen redding te brengen. Vervolgens moest ook zijn collega aan de andere kant van het veld aan de bak om zijn doel schoon te houden na een inzet van Rens Grooteman. Verder waren de kansen een tijd lang schaars.

Strandvogels 1 – Flevo 1 (beker)

Uitslag: 4-1 (0-0)
Scoreverloop: Erwin Neuvel 1-0; Jordy Weel 2-; 2-1; Jordy Weel 3-1; Gerald Broedersz 4-1

Selectie:
Edwin Hoogland; Tim Leeuw, Mitch Hofland, Jeroen Mol en Merlijn Weel; Tim Broersen, Bryan Broedersz en Erwin Neuvel (Gerald Broedersz); Rens Grooteman (Tijmen de Kroon), Jordy Weel en Dawid Zerek 

Reageren via facebook