Menu van de dag – andijvieschotel met gehakt
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Alle ingrediënten voor dit gerecht zijn natuurlijk verkrijgbaar bij DEEN Supermarkten.
Ingredients
- 1,5 pakje aardappelpuree voor ovenschotel
- 300 g rundergehakt
- 1 pakje champignonsaus
- 600 g andijvie (panklaar)
- 1 ui, gesnipperd
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de andijvie 3 minuten.
- Verdeel de andijvie over de bodem van een met de boter ingevette ovenschaal.
- Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui al omscheppend rul.
- Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus door het gehakt.
- Bereid de puree volgens de aanwijzingen.
- Schep het gehakt met de saus op de andijvie en strijk de puree erover uit.
- Bak de schotel in 20 minuten in de oven.
Reageer