25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:37
Medemblik Actueel.

Een oude Volkswagen bus uit 1963 (Foto Oldbug)

Oude Volkswagens bij Meelmolen de Herder tijdens Open Monumentendag

MEDEMBLIK – Meelmolen de Herder in Medemblik is tijdens Open Monumentendag op zaterdag 9 september geopend en de gehele dag gratis te bezichtigen. Voor de kinderen is er weer een stoer springkussen neergezet en de pannenkoekenbakker bakt weer de heerlijkste pannenkoeken!

Op deze dag zijn er tevens een aantal klassieke en luchtgekoelde volkswagens te bewonderen zoals de mooiste en compleet gerestaureerde kevers en busjes. Heeft u ook een klassieke volkswagen staan? Kom dan gerust ermee langs want hoe meer wagens, hoe mooier!

Natuurlijk is ook het Poorthuisje geopend, waar u in het huisje of op het terras o.a. koffie met eigengemaakt appelgebak en/of het eigen biertje van de molen “de Klap van de Herder” kunt bestellen!

Komt u ook weer even langs? Het is de moeite waard!

Reageren via facebook