Medemblik Actueel.

Popkoor Four Winds
Algemeen

Popkoor Four Winds zoekt stemmen m/v.

OOSTWOUD – De zomervakantie is bijna voorbij, dus ook tijd dat de repetities van popkoor Four Winds uit Oostwoud weer beginnen. Op maandag 4 september a.s. starten we, in de kerk aan het Oosteinde in Oostwoud, van 19.45-21.45 uur. Deze kerk is een prachtige accommodatie met een ongekende akoestiek.

Het koor staat onder leiding van onze enthousiaste en inspirerende dirigente Ingrid Sijm, en het koor wordt vakkundig op de piano bijgestaan door onze muzikale duizendpoot Susanna Bakker.
Bij optredens wordt Susanna professioneel bijgestaan door o.a. een drummer en een basgitarist.

In 2017/2018 gaan we hard aan de slag met het instuderen van nieuwe muzieknummers en het perfectioneren van reeds ingestudeerde nummers, alles voor ons grote concert in het weekend van 27 en 28 oktober 2018! Een musical/theatershow die qua uitvoering iets bijzonders gaat worden. En 2018 is het jaar dat Four Winds 25 jaar bestaat.

Natuurlijk zijn we niet alleen bezig met het instuderen van muzieknummers, we treden ook nog op bij diverse andere gelegenheden, zoals festivals en ook onze kerstconcerten zijn wereldberoemd in de vier windstreken rondom Oostwoud.

Vind je het leuk om bij ons te komen zingen, kom dan vrijblijvend 4 repetities bijwonen. Graag vooraf even een mail naar bestuur.fourwinds@gmail.com of een belletje naar één van de bestuursleden. Dan zorgen wij dat er muziekmappen voor je klaar liggen.

Alle informatie over popkoor Four Winds is te vinden op onze website: www.fourwinds.nl Daar is ook de link te vinden naar onze Facebookpagina.

Graag tot 4 september a.s.

 

Reageren via facebook