14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:44
Medemblik Actueel.

Beide echtlieden samen met burgermeester Frank Streng.

Feest bij de familie Bood, al 60 jaar een echtpaar.

MEDEMBLIK – Wie kent ze niet, jarenlang waren zij het gezicht van de wit- en bruingoed winkel aan de Nieuwstraat/hoek Bagijnhof in Medemblik en wees iedereen naar boven als er een sportvliegtuigje overvloog en roepend, ‘KIJK!! daar gaat Rinus in zijn sportvliegtuigje’.  De winkel hebben ze al een tijdje geleden overgedaan aan hun zoon die de winkel nu runt.

Aankomende zondag 27 augustus is het 60 jaar geleden dat beide echtlieden met elkaar in het huwelijk traden.  Afgelopen vrijdag kwam burgemeester Frank Streng hoogstpersoonlijk het diamanten bruidspaar feliciteren met dit heugelijke feit en een mooie bos bloemen namens de gemeente overhandigen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?