20.000 euro schade voor breakdance exploitant kermis Wervershoof

WERVERSHOOF/OBDAM – De onverlaat die tijdens de kermis in Wervershoof op de noodstop van de dieselaggregaat drukte waardoor er 3 attracties stilvielen heeft er voor gezorgd dat de eigenaar van de Breakdance met een schadepost van 20.000 euro zit opgezadeld.

Exploitant Marc Leek verteld aan het NHD dat al snel 2 attracties weer konden worden opgestart maar dat de Breakdance veel schade had opgelopen door deze actie. Leek is door deze actie twee dagen inkomsten van de kermis in Wervershoof misgelopen maar ook de kermis in Markelo moest hij afzeggen om de Breakdance te herstellen plus dat hij diep in de buidel moest tasten voor monteurs en materiaal.

De stroomkast is inmiddels voorzien van nog betere beveiliging zodat niemand meer bij de noodstop kan komen. Voor Leek is de kermis een kermis waaraan hij liever niet meer terug denkt.