23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 05:59
Medemblik Actueel.

De schaapskudde onderweg naar sappige grasvelden ergens in de gemeente Medemblik (Foto: Theo Annes)

Medemblik heeft nu haar eigen schaapsherder met schaapskudde.

MEDEMBLIK – De laatste weken hebben veel mensen de schaapskudde al voorbij zien komen. De gemeente Medemblik heeft besloten om niet langer de grasvelden die door de gemeente Medemblik worden beheerd te maaien en dan het gras te laten afvoeren maar om een heuze schaapsherder met haar schapen in te zetten om het gras kort te houden.

Woordvoerder Harry Katstra zegt in een reactie dat dit op meerdere plekken in de gemeente Medemblik gebeurt, o.a. in Andijk, Medemblik en Wognum, maar dat ook de overige velden zullen gaan worden bezocht door de schaapsherder en haar schapen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?