Medemblik Actueel.

Diverse koren,zangers,zangeressen spelen in 12 tuinen in Wognum (Foto aangeleverd)
(pop)muziek

Wognumse Vrije Geluiden dit jaar aan de Kerkweg in Wognum

WOGNUM – Het evenement ‘Wognumse Vrije Geluiden’ wordt dit jaar gehouden aan de Kerkweg in Wognum. Op zondag 10 september van 13.15 tot 17 uur kunnen bezoekers in 12 tuinen genieten van verrassende muziekoptredens.

Twaalf muzikale verrassingen telt de muzikale wandeling dit jaar. Naast bekenden van eerdere edities, ook nieuwe deelnemers. Met onder meer een zanger/gitarist, maar ook een orkest van acht saxofoons! en een popkoor met 30 zangeressen. Muziek dus in alle denkbare stijlen, met– per tuin – drie korte optredens van 25 minuten.

Om 13.15 uur opent organisator Bigband BiG GiG de middag met een kort optreden bij de ingang van Sportcentrum De Bloesem. Na afloop om 17.00 uur is er een gezellige afte party in het sportcafé van De Bloesem.

Waar vindt het plaats?

De voorstellingen vinden plaats in tuinen aan de Kerkweg. De deelnemende tuinen zijn te herkennen aan de rood-wit-blauwe vlag. In enkele tuinen is, tegen een kleine vergoeding, koffie of thee verkrijgbaar. De meeste tuinen zijn toegankelijk voor rolstoel/scootmobiel.

Kijk op www.biggig.nl voor het complete programma met deelnemers en locaties.

Reageren via facebook