AmuSantTwisk – een culinaire wandeling in Twisk

TWISK – Op 18 juni vindt er een heuse Amusetour plaats in Twisk! Gezellig met vrienden van locatie naar locatie lopen, fietsen of met de paardentram en een zestal lekkere amuses met bijpassende wijnen proeven. Dit evenement wordt een primeur voor Twisk en groots aangepakt. Op zondag 18 juni wordt er om 12.00 vanaf zes locaties gestart.

De locaties variëren van het prachtige Twiskerslot tot privé tuinen en het museum van Piet Zee senior. De amuses die u hier nuttigt zijn kunstwerkjes op zich en zeer divers in presentatie en smaak. Hiervoor hebben we professionele koks benaderd, die met ons dit evenement mede georganiseerd hebben.

Tijdens de Amusetour komt u ook amateur schilders tegen die het prachtige Twisk op het witte doek vast leggen. De amusetour wordt namelijk georganiseerd tijdens de jaarlijkse teken- en schilderdag van Twisk. Een mooie combinatie die oog én tong strelen.

Tip: op 18 juni is het ook vaderdag, een smaakvoller cadeau is er niet!

Deelnamekaarten zijn te verkrijgen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/amusant voor €39,50 p.p. (vanaf 18 jaar).

Ontspanning, cultuur én vermaak. ’t Nut Twisk – Goed voor elkaar!

Reageren via facebook