Medemblik Actueel.

Evenementen

21e All American Sunday Wognum

WOGNUM – All American Sunday wordt dit jaar voor de 21e keer gehouden en wel zondag 3 september van 11.00 tot 18.00 uur aan de Oude Hoornseweg in Wognum. De Classic American Car-show, die bekend staat om de ronkende 8-cilinders, trakteert het publiek bij het verlaten van het terrein graag op een spectaculaire burn-out.

Het evenement brengt een grote diversiteit aan Amerikaanse auto’s naar Wognum: antieke Fordjes, Hot Rods, rock-‘n-roll classics uit de jaren vijftig, brullende ‘muscle cars’ uit de jaren zestig en zeventig en natuurlijk de Amerikaanse voertuigen uit deze tijd. Naast de verwachtte ruim 950 Amerikaanse voertuigen zijn er voor kinderen verschillende attracties. De show wordt opgeluisterd door een Amerikaans getinte live rockband en dj Petrolhead. De F1 in Monza is deze middag live te volgen op schermen. Er zijn kraampjes met Amerikaanse merchandise en natuurlijk food & drinks.

Wie een Amerikaanse auto heeft, kan die meenemen. De entree is dan gratis (twee personen per auto). Anders is de entree vijf euro per persoon (kinderen tot één meter gratis). Bezoekers worden verzocht in het dorp te parkeren op de aangewezen plekken en bij het winkelcentrum. Mocht het evenement door ongunstige weersomstandigheden niet door gaan, dan verplaatst All American Sunday naar zondag 17 september.

Bekijk de website www.allamericansunday.nl of Facebook (All American Sunday Wognum) voor actuele informatie.

Reageren via facebook