Medemblik Actueel.

Vossenjacht in Abbekerk

ABBEKERK – 14 juni is het buitenspeeldag en daarom organiseren wij (Ouder& kind bijeenkomst de Kajuit) een vossenjacht!

Wat gaan we doen met de vossenjacht?

Het is de bedoeling dat we een oude schipper gaan helpen! De schipper heeft namelijk jaren gevaren over de grote zee met zijn boot en daar veel meegemaakt. Hij wil heel graag met een bootje spelen. Alleen hij is met pensioen en heeft enkel nog wat boomblaadjes om mee te spelen. Hij is erg verdrietig en heeft niets aan de boomblaadjes!
Kunnen jullie de schipper helpen? Hij wil graag iemand anders blij maken met de boomblaadjes! In de zoektocht voor de schipper, kom je in het bos allemaal bijzondere figuren tegen. Kunnen ze je helpen of moeten ze geholpen worden? En lukt het je om de schipper ook blij te maken? Kom ons helpen!

Wanneer & waar?

  • Datum: 14 juni 2017
  • Tijd: 14 uur
  • Locatie: voetbalveld in het park naast het zwembad de Spetter, Abbekerk

Kom je ook?

We hopen op mooi weer! Lukt het jou en je groepje de schipper te helpen?
Dan kun kun je daarna een ijsje ophalen bij de Spetter (mits je een abonnement hebt/entree betaalt) of een zakje snoep bij de leiding!

We zouden het fijn vinden als je, je aanmeldt via het inschrijfformulier die je hier -> ‘Vossenjacht abbekerk 2017‘ <- kan downloaden. Mocht je dat vergeten zijn, dan kun je je ook op de dag zelf aanmelden om 14 uur bij de leiding.

Oproep vrijwilligers!

Te oud om zelf mee toe doen met de vossenjacht? Kom ons dan helpen als ‘vos’ of bij het begeleiden van een groepje! We roepen hierbij jong & oud op die het leuk vinden, om te helpen! Zonder vrijwilligers kan de vossenjacht niet doorgaan!

Wil jij graag ‘vos’ spelen of helpen bij het begeleiden van een groepje (vanaf 12 jaar)? Geef je dan nu op via Alkajuit@gmail.com! Heb je nog vragen of wil je meer informatie kun je altijd mailen of contact opnemen met Martine Meester of Jessica Stratmann

Reageren via facebook