Elke middag maakt mevrouw van Buren uit Andijk een wandeling met vrijwilliger Dick Sijm (Foto aangeleverd)

Aan de slag als vrijwilliger in Medemblik

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik heeft een innovatiesubsidie toegekend aan het project ‘Coachvrijwilligers’ van het Vrijwilligerspunt. Met dit project bieden speciaal opgeleide coachvrijwilligers ondersteuning aan zowel (aankomende) vrijwilligers als aan organisaties. De coachvrijwilliger biedt partijen de begeleiding die nodig is om succesvol vrijwilligerswerk te kunnen doen.

Waarom vrijwilligerswerk via een coachvrijwilliger?

Misschien zit u door omstandigheden thuis en bent u er aan toe om langzamerhand weer iets te gaan doen. Een vrijwilligersfunctie is een goede manier om in het arbeidsritme te komen. Vrijwilligerswerk kan u ook helpen om te ontdekken wat u leuk vindt en waar u goed in bent en het staat nog goed op uw CV ook! Wanneer u op zoek bent naar betaald werk, maar u weet nog niet wat, kan vrijwilligerswerk u ook verder helpen. Dit hoeft u niet alleen te doen, een coachvrijwilliger kan u hierbij helpen.

Vrijwilligerspunt help u verder

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een passende vrijwilligersplek? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt. De coachvrijwilligers begeleiden u graag, ook als u al vrijwilliger bent. Voor meer informatie en/of aanmeldingen neemt u contact op met het Vrijwilligerspunt op (0229) 21 64 99 of mailt u naar Carlo Tamis op c.tamis@vrijwilligerspunt.com

Reageren via facebook