Medemblik Actueel.

Ren mee voor Kika

REGIO – Ren mee met Run for KiKa om zo samen kinderkanker de wereld uit te helpen. Op -nu nog- twee locaties in Nederland rennen deelnemers met elkaar voor één doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Zij hebben de keuze uit drie afstanden: 1, 5 en 10 kilometer.

Run for KiKa is een sponsorevenement: elke renner probeert zoveel mogelijk geld te verzamelen voor kinderen met kanker. De opbrengsten worden benut voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden. Samen een verschil maken voor kinderen met kanker. 

In Nijmegen vindt deze run op 17 september plaats bij De Berendonck. Het belooft een gezellige dag te worden, want naast het rennen, worden vanaf 12.00 tot 15.30 uur allerlei activiteiten gehouden voor het hele gezin. 

Aanmelden voor de run van 1 oktober in het Amsterdamse Bos, kan ook nog. Ook daar vinden tussen 12.00 en 15.30 uur diverse spelletjes plaats voor jong en oud. Ren mee! Inschrijven voor één van de afstanden kan nog via www.runforkika.nl/doe-mee. Kies uit één van de afstanden. Samen kinderkanker de wereld uithelpen.

Reageren via facebook